Animaties & Extra's

Miniballotin Antwerpse chocolade handjes € 3,95 p.p.

Deze handjes zijn een verwijzing naar de legende rond het ontstaan van Antwerpen. 

Miniflesje Elixir d’Anvers € 5,95 p.p.
Deze likeur die zeer snel beroemd werd omwille van zijn opmerkelijke digestieve en weldoende eigenschappen wordt nog steeds volgens de oude traditie bereid.
 
Huismagiër “Alcazar di Gio” ( 1 pers. ) € 200,00
Onze huismagiër zwerft door de kelders van tafel naar tafel om u een magische tijd te laten beleven. Zijn optreden, doorspekt met humor, zal u niet licht vergeten. Alles gebeurt onder de ogen, en zelfs in de handen van de toeschouwers.
 

Doedelzakspeler ( 1 pers. ) € 140,00 

De sterke tonen van de doedelzak roepen beelden op van mystieke sferen uit de middeleeuwen.
Op aanvraag en enkel bij droog weer kan onze muzikant de groep aan de Grote Markt ophalen en via de unieke "Vlaaikensgang" begeleiden tot in de "Pelgrom"
 

Duo Cornamusa ( 2 pers. ) € 280,00

Zij vergasten u op Bransles, Gavottes, Menuetten, Colonnes en Contradansen uit de 15de tot 18de eeuw gebracht op historische instrumenten zoals blokfluit, kromhoorn, draailier en doedelzak.  Ideaal om de sfeer uit vervlogen tijd op te wekken. Op aanvraag en enkel bij droog weer kunnen onze muzikanten de groep aan de Grote Markt ophalen en via de unieke "Vlaaikensgang" begeleiden tot in de "Pelgrom".
 

Menukaarten ( minimumoplage 20 stuks ) € 2,95 per stuk 

Verzegelde menukaarten op perkament met of zonder logo van uw bedrijf.
Dit met een minimum oplage van 20 stuks.
 

Poorterswoning

Het privémuseum kan worden bezocht op zaterdag en zondag van 12.00u tot 18.30u. en tijdens de week op afspraak. De groepsprijs (vanaf 15 personen) bedraagt € 3,00 per persoon.Een rondleiding duurt ongeveer 25 minuten en is een aanrader voor jong en oud.
In dit unieke museum werd de klok een goede 500 jaar teruggezet. U ontdekt hier de manier van leven van toen, knetterend haardvuur, flakkerende kaarsen en walmende olielampen.  Het is een museum maar geen gewoon, alles is hier levend en levendig gehouden. Een rondleiding met deskundige uitleg brengt u terug naar de"Gouden Eeuw".